Rekommenderade hotell i Köpenhamn

Det finns ganska många hotell att välja mellan om du ska resa till Köpenhamn. Givetvis kan man filtrera bort en del då de kanske inte har rätt pris, standard eller läge för ens behov. Och har man speciella behov ska man absolut undersöka de bästa möjligheterna själv, kanske genom sida som hjälper en att hitta billiga hotell.

Om du däremot ska resa till Köpenhamn av de mest vanliga anledningarna så finns det några hotell som är värda att nämna direkt och vi kommer att gå igenom dem här.

Hilton vid flygplatsen – förbiresande

Ska du endast övernatta i Köpenhamn en natt innan du reser vidare på morgonen eller förmiddagen? I så fall är Hiltons femstjärniga hotell vid flygplatsen ett måste att ta en titt på.

Det är inte ovanligt att vissa flyg till andra delar av världen kräver ett byte i Köpenhamn. Det är heller inte så att detta byte alltid sker mer kort varsel utan att det då är bättre att checka in på ett hotell och övernatta i Köpenhamn innan resan bär av mot slutdestinationen.

Genom att bo nära flygplatsen kan du njuta av Köpenhamn dagen innan och känna att du inte behöver stressa till flygplatsen dagen efter. Du behöver inte ge dig iväg tidigare för att vara säker på att tåg, bussar eller tunnelbana går i tid utan du kan bara lugnt vandra ner till receptionen, checka ut och du är sedan med ett väldigt kort gångavstånd redo att check in bagaget på flygplatsen.

Hotellet håller hög klass så om du anländer på kvällen kan du enkelt underhålla dig med god mat och hotellets egna bar innan du beger dig mot sängen för att få en bra natts sömn.

Läs mer om Hiltons Hotell i Köpenhamn...

Best Western vid centralen – Nära Tivoli

Om du anländer med tåg, vilket många gör då samma tåg som går över Öresundsbron även passerar under flygplatsen och plockar med sig resenärer därifrån så är det enkelt att nå Köpenhamns centralstation.

Vid centralstationen finner du ett Best Western-hotell och som gör det enkelt att checka in och ut utan att behöva använda andra transportmedel. På andra sidan centralstationen ligger Tivoli, och direkt efter Rådhuspladsen med den kända gågatan Ströget som tar dig enda ner till Nyhavn.

Hotellet är ett trestjärnigt hotell och helt klart värt att tita in. Priserna ligger lite i klass med vad man kan förvänta sig mitt inne i centrala Köpenhamn. Om du har planer på att avsluta dagen på Tivoli eller på Ströget så är detta hotellet perfekt.

Läs mer om det centrala Best Western hotellet...